Gyakran Ismételt Kérdések

 

Hogyan tudok asztalt foglalni?

Egyéni asztalfoglalást telefonon (a +36 20 926 7837-es telefonszámon) és a https://costesdowntown.hu oldalon keresztül, a DinnerBooking rendszerének használatával fogadunk. Foglalási rendszerünkben asztal 3 hónapra foglalható előre. Ha csoport részére vagy 90 napnál későbbre szeretne asztalt foglalni, kérjük keresse kollégáinkat a  [email protected] e-mail címen.

Mennyi idővel a foglalás időpontja előtt módosítható / mondható le a foglalás?

A foglalás a vacsora időpontját megelőző 24 óráig lemondható, a fizetett előleg ez esetben visszajár. Alternatív opcióként foglalását egy Önnek alkalmasabb időpontra is át tudjuk foglalni, az étterem kapacitásának függvényében. Amennyiben a foglalás 24 órán belül kerül lemondásra vagy Ön nem jelenik meg a lefoglalt időpontra, az előleget nem áll módunkban visszatéríteni. Megértésüket köszönjük!

Van-e lehetőség előzetes foglalás nélkül vacsorázni?

Kérjük, a lehető leghamarabbi időpontban érdeklődjön az aktuális szabad helyeink felől a +36 20 926 7837 - es telefonszámon. 

Figyelembe tudnak venni ételallergiákat?

Az ételallergiák nagy részét természetesen figyelembe tudjuk venni, de egy-egy alapanyagot nem minden esetben tudunk mellőzni. Kérjük, hogy foglalása során vagy azt követően a [email protected] e-mail címen vagy a +36 20 926 7837 pontosan jelezze kollégáinknak valamennyi allergiáját vagy/és ételintoleranciáját. Az allergiákat természetesen komolyan vesszük és minden tőlünk telhetőt megteszünk a lehető legteljesebb vacsoraélmény érdekében.

Fogadnak különleges kéréseket, kívánságokat (pl. születésnap, névnap, eljegyzés, stb.)?

Igyekszünk vendégeink igényeit maximálisan kielégíteni, azonban kérjük, hogy minden, a standard menün felüli kérést a lehető leghamarabb, preferáltan a foglaláskor jelezzenek. 

Elérhető vegetáriánus menü?

Igen, vegetáriánus vendégeink számára is elérhető a teljes degusztációs menü.

Igényelhető a vacsoráról céges számla?

Igen, azonban kérjük, már a foglalás során jelezze igényét a “Megjegyzés” rovatban.