Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kézbesítik az ajándékutalványt?

Az ajándékutalvány megvásárlását követően a visszaigazoló e-mailben csatolmány formájában kézbesítésre kerül egy PDF dokumentum, amely maga az ajándékutalvány. Amennyiben az ajándékozó kártya-alapú utalványt is szeretne átadni, azt egy e-mailt vagy egy telefonhívást követően ([email protected]; +36209267837) térítésmentesen kiállítjuk és postázzuk.

Hogy lehet az ajándékutalványt beváltani?

Az ajándékutalvány előzetes (telefonos vagy e-mailben történő) foglalást követően váltható be az azon szereplő lejárati dátumig. Az utalvány hosszabbítására nincs lehetőség. Az utalvány számát a foglalás során kérni fogjuk és kizárólag az az utalvány váltható be, amely a foglalási folyamat során megadásra került. Az ajándékutalvány kinyomtatása nem szükséges, nyilvántartásunkban a voucher felhasználását regisztráljuk. Minden elektronikus ajándékutalvány egy egyedi kódot tartalmaz, amely érvényesíti is egyben. Minden utalvány csak egy alkalommal használható fel, így az elektronikus ajándékutalvány továbbítása esetén kérjük, hogy csak megbízható címre küldje azt el. Az étterem az esetleges jogosulatlan felhasználásból eredő felelősséget kizárja.

Mire lehet az ajándékutalványt beváltani?

Az ajándékutalvány kizárólag az azon szereplő szolgáltatásra váltható be. Készpénzre nem váltható, egyéb szolgáltatás értékébe nem beszámítható.