Degusztációs menü 

Hétfogásos kóstolómenünk összeállításánál nagy hangsúlyt fektetünk az alapanyagok minőségére, a fenntarthatóságra és a szezonalitásra. 
Vendégeink számára minden esetben igyekszünk a lehető legtökéletesebb élményt biztosítani, ezért az alapanyagok és menü változtatásának jogát fenntartjuk.
 
FÜSTÖLT TÖRPEHARCSA ÉS FEHÉR BUSA, KARALÁBÉ, CHAMPAGNE SZÓSZ, METÉLŐHAGYMA, KAVIÁR
 
KACSAMÁJ ROCHER, ALMA CHUTNEY, TOKAJI ASZÚ, BRIÓS
 
SÜTŐTÖK CONSOMMÉ, SÜTŐTÖK GNOCCHI RIPIENI, ÖKÖRPOFA
 
SAIBLING, FERMENTÁLT VAJMÁRTÁS, QUINOA, TURBOLYA
 
ÖREGLAKI ŐZGERINC, CÉKLA, BIRSALMA, TORMA, ZÖLD DIÓ
 
GESZTENYE, CSIPKEBOGYÓ, VILMOSKÖRTE 
 
RÉPA, KLEMENTIN, FEHÉRCSOKOLÁDÉ, LÉPESMÉZ
 
Kóstolómenünk borpárosítással is kérhető.
 

Degusztációs menü: 51.990 Ft
Borpárosítással együtt: 79.990 Ft

A számla végösszegéhez 15% szervízdíjat adunk hozzá.