Degusztációs menü 

Hatfogásos kóstolómenünk összeállításánál nagy hangsúlyt fektetünk az alapanyagok minőségére, a fenntarthatóságra és a szezonalitásra. 
Vendégeink számára minden esetben igyekszünk a lehető legtökéletesebb élményt biztosítani, ezért az alapanyagok és menü változtatásának jogát fenntartjuk.
 
STRACCIATELLA, PADLIZSÁN, ZELLER, ZÖLDALMA
 
KACSAMÁJ ROCHER, ALMA CHUTNEY, TOKAJI ASZÚ, BRIÓS
 
HAGYMA CONSOMMÉ, FEHÉRRÉPA GNOCCHI RIPIENI, ÖKÖRPOFA
 
SAIBLING, FERMENTÁLT VAJMÁRTÁS, QUINOA, TURBOLYA
 
ÚJ-ZÉLANDI BÁRÁNYBORDA, TRANSZPARENS RATATOUILLE TORTELLINI, SZECSUÁN FOKHAGYMA
 
SÓSKA, REBARBARA, BODZAVIRÁG, LAKTO-FERMENTÁLT EPER
 
Kóstolómenünk borpárosítással is kérhető.
 

Degusztációs menü: 47.990 Ft
Borpárosítással együtt: 71.990 Ft

A számla végösszegéhez 15% szervízdíjat adunk hozzá.