Degusztációs menü

Kínálatunk exkluzív gasztronómiai alkotások sorával várja a modern európai konyha kedvelőit. Szezonálisan változó hétfogásos degusztációs menünk precíz alkotómunka eredménye: olyan, akár egy nyitott könyv, melynek minden fejezete újabb kalandra hívja a vendéget. 

Séfünk előszeretettel alkalmazza a francia konyha technikáit, így a figyelmes kiszolgálással párosulva a hatás az első falattól az utolsóig olyan, akár egy élményekben gazdag, különleges utazás, melyre csak a Costes étteremben tud jegyet váltani!

 
FÜSTÖLT TÖRPEHARCSA ÉS FEHÉR BUSA, KARALÁBÉ, CHAMPAGNE SZÓSZ, METÉLŐHAGYMA, KAVIÁR
 
KACSAMÁJ ROCHER, ALMA CHUTNEY, TOKAJI ASZÚ, BRIÓS
 
SÜTŐTÖK CONSOMMÉ, SÜTŐTÖK GNOCCHI RIPIENI, ÖKÖRPOFA
 
SAIBLING, FERMENTÁLT VAJMÁRTÁS, QUINOA, TURBOLYA
 
ÖREGLAKI ŐZGERINC, CÉKLA, BIRSALMA, TORMA, ZÖLD DIÓ
 
GESZTENYE, CSIPKEBOGYÓ, VILMOSKÖRTE 
 
RÉPA, KLEMENTIN, FEHÉRCSOKOLÁDÉ, LÉPESMÉZ
 
Kóstolómenünk borpárosítással is kérhető.
 

Degusztációs menü: 57.500 Ft
Borpárosítás: 35.000 Ft

A számla végösszegéhez 15% szervízdíjat adunk hozzá.

Alapanyagok

Az elegancia, a luxus és a kényelem fontos, azonban úgy hisszük, hogy sosem mehet a környezet rovására. Éppen ezért az alapanyagok kiválasztás során a minőség és a szezonalitás mellett kiemelt figyelmet szentelünk a fenntarthatóságra.

Minden esetben törekszünk a hazai forrásból származó, kézműves alapanyagok felhasználására, melyeket a tányérra kerülés előtt szeretettel és gondos odafigyeléssel válogatunk. Így ételeink nemcsak frissek és ízletesek, de különlegesek és környezettudatosak is egyben.

Borpárosítások

Borpárosításainkkal és kiváló minőségű italainkkal igyekszünk még gazdagabbá tenni a vendégeink számára nyújtott gasztronómiai élményét. Büszkék vagyunk arra, hogy hazai és nemzetközi borászok prémium kategóriás borainak hosszú sorát kínáljuk, melyek aromája olyan harmonikusan cseng össze az étlapunkon szereplő fogások ízével, akár egy szimfónia kellemes, lágy hangjai. 

Legyen szó egy könnyed fehérborról vagy egy testes vörösről, minden korty egy újabb kapu, ami a különleges ízek birodalmába vezet.