Degusztációs menü
Kínálatunk exkluzív gasztronómiai alkotások sorával várja a modern európai konyha kedvelőit. Szezonálisan változó hétfogásos degusztációs menünk precíz alkotómunka eredménye: olyan, akár egy nyitott könyv, melynek minden fejezete újabb kalandra hívja a olvasót.
Séfünk előszeretettel alkalmazza a francia konyha technikáit, így a figyelmes kiszolgálással párosulva a hatás az első falattól az utolsóig olyan, akár egy élményekben gazdag, különleges utazás, melyre csak a Costes étteremben tud jegyet váltani!
Amuse Bouche válogatás
Costes Signature Brut NV, Hungary
Holdvölgy Intuition No. 4 2020, Hungary
Somlói Apátság Hárslevelű 2019, Hungary
Schloss Gobelsburg Steinsetz 2021, Austria
Kovács Nimród Once 2016, Hungary
Meinklang Foam Vulcan 2021, Hungary
Béres 6 Puttonyos Furmint Aszú 2017, Hungary
DEGUSZTÁCIÓS MENÜ: 57.500 Ft
BORPÁROSÍTÁS: 37.500 Ft
A számla végösszegéhez 15% szervízdíjat adunk hozzá.
Alapanyagok
Az elegancia, a luxus és a kényelem fontos, azonban úgy hisszük, hogy sosem mehet a környezet rovására. Éppen ezért az alapanyagok kiválasztás során a minőség és a szezonalitás mellett kiemelt figyelmet szentelünk a fenntarthatóságra.
Minden esetben törekszünk a hazai forrásból származó kézműves alapanyagok felhasználására, melyeket a tányérra kerülés előtt szeretettel és gondos odafigyeléssel válogatunk. Így ételeink nemcsak frissek és ízletesek, de különlegesek és környezettudatosak is egyben.
Borpárosítások
Borpárosításainkkal és kiváló minőségű italainkkal igyekszünk még gazdagabbá tenni a vendégeink számára nyújtott gasztronómiai élményét. Büszkék vagyunk arra, hogy hazai és nemzetközi borászok prémium kategóriás borainak hosszú sorát kínáljuk, melyek aromája olyan harmonikusan cseng össze az étlapunkon szereplő fogások ízével, akár egy szimfónia kellemes, lágy hangjai.
Legyen szó egy könnyed fehérborról vagy egy testes vörösről, minden korty egy újabb kapu, ami a különleges ízek birodalmába vezet.