Costes Restaurant ASZTALFOGLALÁS A 2010 óta Michelin csillagos Costes étterem várja Önöket Budapest belvárosában. A Rácz Jenő nevével fémjelzett, hétfogásos kóstoló menünk emlékezetes gasztronómiai élményt nyújt a fine dining kedvelői számára.
Hétfogásos kóstolómenü BŐVEBBEN Szezonálisan változó degusztációs menünk precíz alktómunka eredménye, amely a figyelmes kiszolgálással párosítva különleges vendégélményt nyújt.
 
 
 

A Costes étterem kapuit először 2008-ban nyitotta meg a Budapest egyik gasztronómiai központjaként ismert Ráday utcában. Két év kemény munka után 2010-ben sikerült elnyernünk az ország első Michelin-csillagos étterme címet, amelyet azóta is büszkén, töretlenül őrzünk.

Különleges ételeink éppen ezért a gasztronómiai exkluzivitás és kifinomultság legfőbb elismeréséhez méltóan, kiváló minőségű alapanyagokból, szívvel-lélekkel készülnek. Fogásainkat a bohó elegancia, és a néhol avantgárd, néhol meghökkentő kombinációk jellemzik. Nem véletlen, hogy éttermünket gyakran csak a hazai fine dining vendéglátás Ráday utcai fellegváraként is emlegetik.

Ha tehát felejthetetlen gasztronómiai élményre vágyik, a Costes étterem Önt is szeretettel várja!

 
 
 
parallax background
 

A séf

A Costes étterem séfpatronja, Rácz Jenő nemcsak a különféle kulináris technikák szakértője, de rajongója is egyben. Fiatal kora ellenére már igen komoly szakmai múlttal büszkélkedhet. Évekig tanult a világ legkiválóbb séfjeitől a világ legfontosabb gasztrofővárosaiban, többek között Londonban, Koppenhágában, Szingapúrban és Sanghajban.

Számára a munkája a hivatása, melyet szívvel-lélekkel végez, ezt pedig számtalan szakmai elismerés is igazolja. Neve sokak számára ismerős lehet, hiszen az egyik legnépszerűbb magyar főzőműsorban (Konyhafőnök) mentorként és zsűritagként is szerepelt.

Az étterem head chef pozícióját Koppány Levente tölti be, aki 2019-ben sous chef-ként tevékenykedett a Costes konyhájában, korábban pedig számos Michelin-csillagos londoni étteremben is bizonyította a tudását.

 

ÉTTERMÜNK

Számunkra a legfontosabb, hogy vendégeink a látogatás során minden szempontból kifogástalanul érezzék magukat. Az exkluzív kulináris élmény mellett ezért olyan környezetben fogadjuk Önt, ami leginkább egy művészien megfestett vászonhoz hasonlít: elegáns és időtlen, mégis meghitt és barátságos.

Nálunk minden asztal kiemelt figyelmet élvez, és minden vendég különleges. Ezért az itt töltött idő olyan élmény, amire szívesen emlékszik majd vissza bármikor.

 

Galéria

 

TERVEZZE MEG LÁTOGATÁSÁT

A Costes étterem az a hely, ahol a minőség, az elegancia és meghitt hangulat találkozik. Fogásainkon keresztül családias hangulatban fedezheti fel az ízek birodalmát. Engedje meg, hogy egy exkluzív gasztronómiai kirándulásra invitáljuk Önt, ahol minden egyes falat egy különleges kaland!

Foglaljon asztalt még ma, és tapasztalja meg a hamisítatlan fine dining élményt, kis létszámú, meghitt környezetben, Budapest belvárosának prominens helyszínén!